BENVINGUTS

BENVINGUTS A L'ESCOLA DEL BOSC... ON APRENDRE ÉS TOTA UNA EXPERIÈNCIA!!!

divendres, 27 de desembre del 2013

Visita al viver forestal
 
El dilluns passat vam anar a visitar el viver forestal que ens subministrarà els arbres i arbustos del bosc de l'escola Gabriel Castellà. Allà vam poder veure totes les espècies del nostre llistat i comprobar el seu estat per tal d'assegurar la millor qualitat possible pel nostre bosc.
 
Com ja sabeu, el bosc del nostre projecte es composa d'espècies autòctones mediterrànies i hi podem trobar una roureda, una pineda, un alzinar i un bosc de ribera.
 
Més endavant us farem cinc cèntims de cada comunitat, però ara us ensenyem algunes de les fotografies que vàrem poder fer en la nostra visita al viver.



 

dijous, 26 de desembre del 2013

Abonant la terra
 
Després d'haver netejat bé la terra llaurada, recollides totes les males herbes i haver trobat una FERRADURA de la SORT, la darrera setmana d'escola, vam anar a buscar fems de cavall per tal de poder alimentar la terra del nostre futur bosc amb els millors nutrients possibles.
 
Així doncs, amb els infants de l'escola Gabriel Castellà, vam repartir els fems molt bé per tot l'espai, tal i com podeu veure a les fotos.
 
Moltes felicitats a tots els nens i nenes pel seu esforç i la gran feina feta!
 




dimarts, 17 de desembre del 2013

Projecte Escola Amiga: fases 1 i 2
 
El projecte que portem a terme l'Escola del Bosc amb l'Escola Gabriel Castellà es troba en aquests moments en les dues primeres fases, llaurar i abonar, que és previst que quedin fetes abans de les vacances de Nadal, deixant pas a la fase 3 que hem previst començar després de festes.
 
Si mireu el pati de l'escola, podreu observar tot un seguit de canvis que, dia a dia, els infants comparteixen amb nosaltres i que, recordem, finalitzarà amb la creació d'un BOSC MEDITERRANI, un espai per arbres fruiters i un hort.


dimarts, 10 de desembre del 2013

El bosc del Gabriel Castellà
 
Amics i amigues de l'Escola del Bosc,
 
Després de tants dies de silenci, ja ho tenim tot a punt per començar la 1a. fase de la construcció del bosc a l'Escola Gabriel Castellà d'Igualada i continuar el nostre projecte d'Escola Amiga.
 
Així doncs, aquesta setmana comencem a LLAURAR el terreny on s'ubicarà el projecte i que us convidem a llegir en aquest mateix bloc.
 
3, 2, 1... 0!