BENVINGUTS

BENVINGUTS A L'ESCOLA DEL BOSC... ON APRENDRE ÉS TOTA UNA EXPERIÈNCIA!!!

dijous, 27 de febrer del 2014

Dia d'agraïments
 
Durant aquests darrers dies hem anat recollint material que ens han donat diferents entitats, particulars i empreses que han aportat també el seu granet de sorra als nostres projectes. Així doncs, volem agrair aquestes aportacions desinteressades i que per a nosaltres són de gran ajuda:
 
* Al Ricard R. per haver-nos facilitat un munt de palets de fusta.
* Al Sr. Pere Badia, per haver-nos donat dues aixades que ens ajuden molt cada dia.
* A la família Camacho-Roma per donar-nos diferents materials per reciclar.
* Al Josep M. Calafell, de Born by Cala, per fer-nos els brodats a les nostres jaquetes.
https://ca-es.facebook.com/mcbornbycala
 
* Al Celler Carles Andreu per donar-nos dues botes de roure magnífiques
 
http://www.cavandreu.com/index_cat.html 

* A l'Associació de Propietaris Forestals serres Miralles-Orpinell per haver-hos facilitat tots els troncs que hem necessitat per crear els diferents espais i seients dins el nostre bosc i, especialment, al Sr. Martí per la seva amabilitat a l'hora de tallar-nos els troncs segons les mides que nosaltres anàvem demanant.
http://miralles.orpinell.perso.sfr.fr/amo/Inici/Inici.htmlAssociació de Propietaris Forestals
serres Miralles-Orpinell


dissabte, 22 de febrer del 2014

L'Escola del Bosc a "Els matins" de TV3
 
Avui, el programa "Els matins" de TV3 ha visitat el projecte de l'Escola del Bosc a l'Escola Gabriel Castellà d'Igualada.

 http://www.tv3.cat/videos/4914212
 
Aprofitem per recordar-vos que aquest projecte es porta a terme gràcies a les aportacions econòmiques o en espècies de diferents empreses, entitats, particulars i voluntaris que, dia a dia, aporten el seu granet de sorra  per tal de fer-lo possible.
 
Si voleu participar econòmicament en algun dels nostres projectes o fer un donatiu a la nostra entitat, podeu fer un ingrés o transferència al següent número de compte corrent:
 
ING Direct, 1465.0120.31.1900127960
 
Indicant qui fa l'ingrés (empresa, particular o anònim) i si va destinat a algun projecte en particular o general.
 
Per a qualsevol informació, us podeu posar en contacte amb nosaltres a través de la nostra adreça electrònica: escoladelbosc@gmail.com

dimecres, 19 de febrer del 2014

Visita de TV3
 
El proper divendres, 21 de febrer, el programa Els Matins de TV3 realitzarà una connexió en directe des del bosc de l'Escola Gabriel Castellà a partir de les 11:30 h..
 
Per altra banda, el dissabte 8 de març, es farà la jornada de portes obertes a l'escola, on tothom hi és convidat i on podrem explicar el projecte de primera mà a totes aquelles persones que hi estiguin interessades o, senzillament, encuriosides.
 
I per fer-vos un regal, us volem ensenyar un vídeo que ha fet la Fundació La Granja i que està dedicat a tots els artistes de l'educació...
 

dimecres, 12 de febrer del 2014

Visita del Canal Taronja
La setmana passada, els professionals del Canal Taronja TV van venir a visitar-nos per veure, de primera mà, el nostre projecte a l'escola Gabriel Castellà.
http://canal-taronja-anoia.xiptv.cat/la-setmana-catalunya-central/capitol/una-escola-del-bosc-a-igualada
(clica sobre la imatge per veure el reportatge)
Horts Ca n'Alegria
 
Els nostres amics dels Horts Ca n'Alegria ens diuen que si aneu a comprar la fruita i la verdura a les seves parades, físiques o virtuals, i us identifiqueu com a amics de l'Escola del Bosc, tindreu un 10% de descompte en tots els seus productes.

https://www.facebook.com/horts.canalegria

Horts Ca n'Alegria té productes de gran qualitat, treballats a través d'agricultura orgànica, de proximitat i sostenible. Tenen els horts a Sant Feliu de Llobregat i podeu trobar els seus productes al Mercat de Pagès del Parc Torreblanca, també a la agro-botiga que obrirà el proper dia 17 de febrer a Molins de Rei (carrer Major, 85), o fent la comanda per internet, ja que porten la cistella de verdura i fruita a casa. Això se'n diu directament DE L'HORTA A LA TAULA.
 
Quan feu la primera compra us donaran un carnet per poder gaudir del descompte sense data de caducitat.
 
Per fer les comandes per internet podeu dirigir-vos a: hortsecologicsbaixllobregat2@gmail.com

 

dimarts, 11 de febrer del 2014

Ja hem començat la roureda
 
Dissabte passat, 8 de febrer, amb l'ajut de diverses famílies que varen venir per participar en la plantada d'arbres, vam començar a plantar la roureda.
 
 

dilluns, 10 de febrer del 2014

Acabem el bosc de ribera
 
Divendres, 7 de febrer, els alumnes de 4t i P5 varen continuar plantant arbres i arbustos del bosc de ribera de l'escola.
 

 

 

divendres, 7 de febrer del 2014

Els arbres més alts...
 
Dijous, 6 de febrer, els alumnes de primer van sortir a plantar més arbres del bosc de ribera. Com podeu anar veient dia a dia, els pares i les mares, els avis, els amics... tothom col.labora per ajudar els infants a plantar els arbres del que ja comença a ser el bosc del Gabriel Castellà.
 
 

El Bosc de Ribera

Tots els arbres i arbustos que formen la nostra pineda ja estan plantats, així que dimecres, 5 de febrer, els alumnes de 2n. van començar a plantar els arbres més alts del nostre bosc, els del bosc de ribera.
 
 

Més arbres a la pineda
 
Dimarts, els alumnes de P4 i 3r també van voler plantar uns quants arbres de la pineda i vam estar acompanyats per la càmera del Canal Taronja TV.
 

 
 

dijous, 6 de febrer del 2014

La Pineda
 
El passat dilluns, 3 de febrer, els alumnes de 5è i 6è, juntament amb pares, familiars i amics, varen començar a plantar els arbres del bosc i varen començar per la pineda.
 

 
La Directora de l'Escola també ens ajuda a plantar...