BENVINGUTS

BENVINGUTS A L'ESCOLA DEL BOSC... ON APRENDRE ÉS TOTA UNA EXPERIÈNCIA!!!

dissabte, 28 de febrer del 2015

Més tapissos de LandArt

Aquesta vegada van ser els alumnes de 6è. els que van treballar els tapissos de LandArt amb totes aquelles coses que van poder trobar en un bosc d'hivern i, tal i com van fer també els seus companys de 5è., van fer treballs molt bonics.

divendres, 27 de febrer del 2015

Observem amb les lupes

Aprofitant el bon temps que feia, els menuts de P4 van voler observar el bosc a través de les lupes i així veure si hi havia algún insecte que comencés a despertar-se. Per sorpresa nostra, vam començar a trobar formigues que sortien del seu cau, així que potser vol dir que la primavera arribarà una mica més aviat del compte.

I després, per acabar d'arrodonir, vam estar jugant una mica amb que anàvem trobant pel bosc.

dijous, 26 de febrer del 2015

Caus amb P5

I quina feinada que van tenir els nens i nenes de P5... Van fer un munt de caus i refugis pels petits animalons que tenim a la nostra caixa i, la veritat, és que s'ho van passar molt bé i van treballar molt. A més, vam tenir un dia fantàstic que ens va acompanyar en el gaudiment del bosc.

dimecres, 25 de febrer del 2015

Llanes als arbres amb 6è

Els alumnes de 6è també van voler participar i expressar-se a través del LandArt i protegint els arbres al mateix temps mentre teixien amb llanes els contorns dels arbres.

dimarts, 24 de febrer del 2015

Més branques per jugar

Quan podem, intentem buscar més troncs i branques perquè els nens puguin jugar i manipular lliurement al bosc, fent cabanes, seients, trens... I sempre estem a punt quan algú ens truca o ens avisa per dir-nos que té alguna cosa per donar-nos.

Moltes gràcies a tots aquells que, dia a dia, penseu en nosaltres i ens ajudeu.

dilluns, 23 de febrer del 2015

Un llorer i un galzeran

Els alumnes de 2n. van plantar un llorer i un galzeran al nostre bosc amb l'ajuda d'alguns pares i mares de l'escola. Van haver de fer un forat molt gran, així que hi va haver feina per tots.

diumenge, 22 de febrer del 2015

Hivernacles

Per protegir les nostres verdures de l'hort del fred i les glaçades, vam construir uns improvisats hivernacles aprofitant les branques i materials que teníem i amb l'ajuda dels cursos de 5è i 6è.

dissabte, 21 de febrer del 2015

Menjar pels ocellets

A l'hivern, els animalons del bosc dormen o emigren cap a altres indrets més càlids, però encara hi queda algun ocellet que no ha pogut marxar i, davant la manca d'aliment, els hem ajudat i, amb els menuts de P4, hem agafat bocins de pa sec i els hem esmicolat i escampat pel bosc perquè tots aquells animalets que ho necessitin puguin venir a menjar.

dilluns, 16 de febrer del 2015

El LandArt és tota una inspiració pels infants

Practicar l'art en plena naturalesa és un veritable gaudiment i els infants de l'Escola Gabriel Castellà així ho han pogut experimentar. Cadascú al seu ritme, treballant lliurement amb la seva creativitat i imaginació, amb els pocs materials que en aquests moments podem trobar al nostre bosc, ja que és hivern i, tot i així, han fet un magnífic treball.

Moltes felicitats!

  

 
 


dilluns, 2 de febrer del 2015

Els primers bròquils

Ja surten els primers bròquils, tot i que tenim molta feina per combatre una família d'orugues verdes que se'ns mengen les fulles i els desprotegeixen.

diumenge, 1 de febrer del 2015

La cançó de les vocals

Mentre jugàvem amb les lletres, vam fer una recopilació de les vocals i, amb els alumnes de P4, vam anar sonoritzant una cançoneta mentre repassàvem els sons: alguns ens servien per riure, altres per espantar-nos, altres per sorprendre'ns...