BENVINGUTS

BENVINGUTS A L'ESCOLA DEL BOSC... ON APRENDRE ÉS TOTA UNA EXPERIÈNCIA!!!

dimarts, 31 de març del 2015

I tornem amb les cabanes...

Amb el l'arribada del bon temps, els nens no paren de demanar que volen fer cabanes, així que ens hem posat a fer noves construccions.

diumenge, 29 de març del 2015

Planter de boixac i carbassons

Els nenes i les nenes de P3 van estar plantant llavors de boixac i carbassons per poder plantar més endavant a l'hort. Així que s'ho van emportar tot ben aprop de la seva classe, on ho van regar i ho van deixar tot ben posat per poder-ne tenir cura.

dissabte, 28 de març del 2015

Preparant l'hort

Els alumnes de 4t. han estat netejant i preparant les parcel.les de l'hort per poder començar a plantar els nous productes de primavera i estiu.

divendres, 27 de març del 2015

Amb el bon temps... cuineta!!!

Per primera vegada, els menuts de P3 van sortir a jugar amb la cuineta aprofitant que el bon temps ens acompanyava...

dijous, 26 de març del 2015

P4 també fa caus pels seus animalons

El grup de P4 va sortir també a fer alguns caus pels animalons que tenien a la classe i, la veritat, és que van fer molt bona feina.

dimecres, 25 de març del 2015

Moments diversos per gaudir del bosc

Aquestes són algunes imatges que s'han fet dels alumnes més petits de l'escola i que havien quedat sense publicar. Recullen moments diversos de diferents activitats de P3. Esperem que en gaudiu.

dimarts, 24 de març del 2015

Tapissos i escultures amb 1r.

Els alumnes de 1r. també van tenir la seva sessió de LandArt per fer diferents figures al bosc, utilitzant troncs, pedres, branques, llavors...

dilluns, 23 de març del 2015

Els menuts de P3 també surten amb les lupes

Els més menuts de l'escola també van sortir a investigar amb les lupes pel bosc. Va ser tot un esdeveniment per a ells poder veure les coses a través d'una lupa i que es convertissin en més grans.

dimecres, 18 de març del 2015

CASALET DE SETMANA SANTA 2015


Pots i lupes

Els nens i les nenes de P5 també van començar a investigar pel bosc per veure com es començaven a despertar tots els meravellosos éssers que el composen.

dimarts, 17 de març del 2015

Més caus pels animalons

Els alumnes de 1r. també van voler fer caus pels animalons del bosc, així que van triar branques, fulles... i es van posar a treballar de valent.

dilluns, 16 de març del 2015

La Parada amb 4t.

Tot i que el projecte de La Parada el porten a terme a cicle superior, els alumnes de 4t. també van voler ajudar a muntar-la, i mireu que maca que els hi va quedar.


diumenge, 8 de març del 2015

Savis pensaments

"Defensa el teu dret a pensar, perquè pensar,
fins i tot de manera errònia, és millor que no pensar."

Hipàtia d'Alexandria (filòsofa, 370-415)


dissabte, 7 de març del 2015

Perímetres

Amb l'ajuda de les cordes i les cintes mètriques, els alumnes de 3r. vam sortir al bosc a treballar el càlcul de perímetres de diferents figures poligonals. Tot i el fred, els nens s'ho van passar d'allò més bé fent matemàtiques.

divendres, 6 de març del 2015

Tapissos i escultures de LandArt amb 4t.

Els alumnes de 4t. havien fet diversos intents per anar al bosc a fer tapissos treballant el LandArt, però sempre havia sorgit algun inconvenient (confinament per núbol tòxic, pluja, neu...). Finalment ho van aconseguir i aquesta és una mostra del que van fer.

dijous, 5 de març del 2015

Llarg, curt, petit, gran, alt, baix...

Conceptes de mesura va ser el que vam treballar amb els alumnes de P5 aprofitant el nostre cistell de branquetes que vam agafar del bosc. 

No se si algú recordarà "Barrio Sésamo", quan els seus personatges ens anaven ensenyant aquests conceptes de llarg-curt, petit-gran, alt-baix, prim-gruixut, aprop-lluny... però la veritat és que les educadores ho vàrem recordar amb molta enyorança.

dimecres, 4 de març del 2015

Els tapissos de 3r.

Els alumnes de 3r. també van voler treballar els tapissos de LandArt al bosc, així que es van posar mans a l'obra i a deixar anar la imaginació.

dimarts, 3 de març del 2015

Llorers

Fa temps vam rebre donacions de dos llorers més pel nostre bosc i els vam deixar a les seves torretes esperant el moment adequat per plantar-los. L'hivern és el millor moment per fer les tasques de transplantament d'arbres, així que, amb els alumnes de 6è, vam fer dos grans forats i els vam plantar per delimitar la zona on tenim el material per fer les cabanes.

dilluns, 2 de març del 2015

Les comarques i les seves característiques

Els alumnes de 4t van haver de treballar les comarques de Catalunya i, per fer-ho, van venir al bosc a situar-se i treballar juntament amb les comunitats arbòries característiques de la nostra regió mediterrània.

diumenge, 1 de març del 2015

La visita dels nois de la brigada

Els nois de la brigada de l'Ajuntament van venir a treballar a l'escola per fer tasques de manteniment i, com que ells també en saben molt de les coses del bosc, amb els alumnes de 3r. vam voler aprofitar per fer algunes preguntes que ens van ajudar a resoldre dubtes i van contestar molt amablement.