BENVINGUTS

BENVINGUTS A L'ESCOLA DEL BOSC... ON APRENDRE ÉS TOTA UNA EXPERIÈNCIA!!!

dilluns, 27 d’abril del 2015

L'Escola del Bosc de Rubió: curs 2015/2016

L'Escola del Bosc ha començat un nou projecte pedagògic, dirigit a infants entre 2 i 6 anys, que es portarà a terme al municipi de Rubió.

L'horari del centre serà de 8 h. a 17 h., amb entrades i sortides flexibles. L'estada diària de l'infant serà d'un màxim de 8 h., no sent recomanable més de 6 h.

Preinscripcions:

Del 27 d'abril al 8 de maig

Es poden deixar personalment a l'Ajuntament de Rubió o enviar per correu electrònic a l'Escola del Bosc.
Matrícula:

Del 25 de maig al 6 de juny

Ens posarem en contacte amb totes les famílies que hagin fet la preinscripció per tal de citar-los un dia i hora per poder formalitzar la matrícula i mantenir una entrevista personal.


dijous, 16 d’abril del 2015

L'ESCOLA DEL BOSC DE RUBIÓ


Rastres amb farina

Treballant els rastres amb els menuts de l'escola, vam decidir deixar també la nostra empremta al bosc, així que vam agafar una mica de farina i, tot posant les nostres mans, vam deixar el nostre rastre al terra.

dimarts, 14 d’abril del 2015

El Bosc d'Eco-Rebanyà

El passat diumenge, 12 d'abril, vam inaugurar les activitats que l'Escola del Bosc portarà a terme en col.laboració amb Eco-Rebanyà.

Des d'aquí, volem agrair-vos l'èxit de la jornada, ja que sense tots vosaltres no hagués estat possible.

Gràcies per confiar en nosaltres!

* Recordeu que si voleu apuntar als vostres infants a les activitats, ens heu d'avisar amb antel.lació per mitjà del nostre e-mail i haver complimentat abans la documentació necessària per a poder realitzar les activitats.


dilluns, 13 d’abril del 2015

Preparant el bosc

Dissabte, 11 d'abril, vam anar a preparar el Bosc d'Eco-Rebanyà perquè tot estés a punt per l'endemà i, la veritat, és que nosaltres també ens ho vam passar la mar de bé amb els gronxadors.

 

diumenge, 12 d’abril del 2015

Tomàquets i menta

Els alumnes de 2n. van plantar tomàquets a l'hort, per sucar i per amanir, d'aquells que surten tan rosadets i dolços. A més, també van plantar menta al límit dret de l'hort, just al costat de la cuineta, així podrem preparar menjars i begudes ben aromatitzades.

dissabte, 11 d’abril del 2015

Les olives

Ja tenim fetes les olives. Després de passar uns quants mesos macerant, hem obert els pots on vam posar les olives de la nostra olivera a macerar i... estan boníssimes!!!

Els nens i les nenes de P5 i 5è, després de tastar les nostres arbequines, hem preparat potets perquè tothom pugui prendre una petita mostra cap a casa i compartir-la amb la família.

divendres, 10 d’abril del 2015

Comencem a plantar altra vegada

Hem començat a plantar altra vegada la collita del proper estiu i, per inaugurar la sembra, els alumnes de 1r. van portar el planter de lleguminoses que havien preparat prèviament a la classe (llenties, cigrons i mongetes) i van posar-ho tot al voltant de la cabana de l'hort perquè vagi creixent de mica en mica.

Els alumnes de 4t. també van inaugurar les parcel.les plantant pebrots, enciams, cebes i julivert.

A més, els alumnes de 6è, han plantat un munt de maduixeres que incrementaran la producció de les que ja teníem de l'any passat i que estaven super bones.

dimarts, 7 d’abril del 2015

Viu la Pàsqua 2015 a l'Escola del Bosc

Ja tenim aquí un petit recull de fotos del casalet Viu la Pàsqua que l'Escola del Bosc va portar a terme entre els dies 30, 31 de març, 1 i 2 d'abril al recinte de l'escola Gabriel Castellà d'Igualada.

dissabte, 4 d’abril del 2015

ACTIVITATS AL BOSC D'ECO-REBANYÀ

El proper diumenge, 12 d'abril, l'Escola del Bosc començarà una nova activitat en col.laboració amb Eco-Rebanyà.

Si voleu inscriure els vostres infants, només heu de descarregar els documents que trobareu al final d'aquesta entrada i fer-nos-els arribar, com a màxim, el dijous abans del dia que volgueu fer l'activitat.


Fitxa d'inscripció Eco-Rebanyà

Documentació necessària i material recomanat Eco-Rebanyà

Autoritzacions Eco-Rebanyà


dimecres, 1 d’abril del 2015

Cuineta amb P4 i P5

Per donar la benvinguda a la primavera, vam tenir una semana de sol i calor que vam aprofitar per fer cuineta amb els alumnes de P4 i P5. Aquesta és una activitat que agrada molt als nens, així que, amb l'arribada del bon temps, podrem repetir sovint.