BENVINGUTS

BENVINGUTS A L'ESCOLA DEL BOSC... ON APRENDRE ÉS TOTA UNA EXPERIÈNCIA!!!

divendres, 31 de juliol del 2015

Els romans a l'Escola del Bosc de Rubió

La setmana passada, a pocs metres de les obres que envolten la restauració de l'Escola del Bosc de Rubió, es van trobar restes arqueològiques del segle V, de l'època en que els romans vivíen a la zona.

Va ser molt emocionant per als nens del casal d'estiu poder contemplar aquesta descoberta en directe.



dilluns, 27 de juliol del 2015

Els petits de les Escolàpies visiten l'Escola del Bosc

Els infants de P3, P4 i P5 de l'escola d'estiu de la Fundació Escolàpies d'Igualada van visitar l'Escola del Bosc el passat divendres 17 de juliol, i amb ells vam compartir un munt d'emocions.

Si en voleu saber més, podeu clicar sobre la imatge:


divendres, 17 de juliol del 2015

Ja s'acaba el curs...

I per acabar el curs, els darrers el aprofitar el bosc van ser els de P5, que l'any vinent ja passen a formar part de primària i es fan grans, així que us deixem amb les darreres fotografies que quedaran pel record de tots plegats.

dijous, 16 de juliol del 2015

Amb la balança a l'hort

Els alumnes de 3r també van voler sortir a probar la balança i, mentre anaven agafant productes i coses que trobaven a l'hort, anaven posant-los sobre la balança per pesar-los.

dimecres, 15 de juliol del 2015

Buscant bestioletes

Els infants de P5 van aprofitar les altes herbes del bosc per buscar un munt de bestioletes i observar-les amb les lupes: marietes, saltamartins, llimacs... Tot un món per explorar!

dimarts, 14 de juliol del 2015

Pluja de primavera

Aquesta primavera ha estat una mica escassa de pluja, per això unes quantes gotes ja feien que obrissim la boca amb alegria.

A més, aquí us deixem les darreres imatges del infants de P4 al bosc.



dilluns, 13 de juliol del 2015

Trens de paraules

Amb les lletres i les paraules del bosc, vam anar construïnt diferents trens, amb diferents vagons, amb diferents longituds... Qui va fer el tren amb més llarg?

dissabte, 11 de juliol del 2015

I quina feinada...

Amb l'arribada del bon temps també arriba més feina per fer al nostre bosc si volem tenir-lo en bones condicions, així que, entre els alumnes de 5è i 6è i alguns pares que van donar-nos un cop de mà, mantenim l'hort i el bosc net i cuidat, vigilant cada detall i que a ningú li falti res.


Contes amb la Magda

La Magda és la mare d'un alumne de 3r que va venir al bosc per explicar-nos diferents contes a diferents cursos.

Moltes gràcies Magda, ens van agradar molt!


divendres, 10 de juliol del 2015

Boles de vida

Diferents cursos de l'escola van voler ajudar a replantar llocs on el sol estava totalment desert de vida o, senzillament, volien donar una mica de color i olor al bosc.

Així doncs, aprofitant diferents tipus de llavors que vam preparar (flors, aromàtiques, arbustos...), vam posar-nos a treballar de valent i vam fer un munt de boles de vida (també conegudes com a bombes de llavors) que després vam llençar a diferents llocs de l'escola i la ciutat.

Fins i tot, els alumnes de 1r i 2n que treballaven l'escultura a plàstica, van realitzar petites obres d'art de bestioletes del bosc amb el fang, el compost i les llavors.

dijous, 9 de juliol del 2015

Mesurem els arbres fruiters

Amb els infants de 2n de primària vàrem sortir a mesurar els arbres fruiters i així vam poder practicar amb els metres, centímetres...

dimecres, 8 de juliol del 2015

Faves, enciams, carxofes...

A mitjans del mes de maig vam poder collir un munt de verduretes del nostre hort i muntar una parada entre els alumnes de 3r i 6è.