BENVINGUTS

BENVINGUTS A L'ESCOLA DEL BOSC... ON APRENDRE ÉS TOTA UNA EXPERIÈNCIA!!!

dilluns, 31 d’agost del 2015

Tot a punt a Rubió!!!

Ha arribat el gran dia. Demà, 1 de setembre de 2015, obrirem les portes del curs 2015-2016 a l'Escola del Bosc de Rubió. Tots plegats, infants, famílies i educadores, estem a punt!

Edifici restaurat de l'antiga escola de Rubió, actual refugi de L'Escola del Bosc de Rubió
La natura és el nostre entorn d'aprenentatge,
on els infants poden tenir llibertat per explorar, investigar i experimentar

dijous, 27 d’agost del 2015

CURRÍCULUM VITAE

Fa uns mesos, unes noies de la facultat de periodisme es van posar en contacte amb nosaltres ja que estaven fent un treball, el Currículum Vitae, de 5 projectes pedagògics emergents i amb valors cívics i, entre ells, hi volien posar el projecte de l'Escola del Bosc del Gabriel Castellà.

Nosaltres, encantades de col.laborar i donar a conèixer el projecte, així que aquí us deixo amb el resultat, donant les gràcies a aquest grup de noies, l'Aïda, la Maria, la Meritxell i la Xènia, amb tanta empenta i professionalitat i que esperem que tinguin molta sort.


dilluns, 17 d’agost del 2015

L'Escola del Bosc al Rototom 2015

El proper dijous, 20 d'agost, l'Escola del Bosc participarà al festival de Benicàsim Rototom 2015 dins la Jornada de reflexió sobre escola alternativa i educació emocional a Mágico Mundo.

Per saber-ne més, pots clicar sobre la foto.

 Rototom

Sortida amb les famílies de l'Escola del Bosc de Rubió

El passat 26 de juliol, vàrem fer una petita sortida de les famílies que compartiran amb nosaltres aquesta aventura de l'Escola del Bosc de Rubió durant el proper curs 2015-2016.

Així doncs, vam poder compartir una matinal en la que vam fer una petita excursió pels entorns de Rubió, vam esmorzar i ens vam poder conèixer una mica més tots plegats.

L'Escola del Bosc al casal d'estiu de Rubió

Durant el passat mes de juliol vam poder compartir uns dies de calor i aventures amb els infants que van participar al casal d'estiu de l'Escola del Bosc a Rubió i que es va fer gràcies a la col.laboració i suport de l'Ajuntament d'aquest municipi.