BENVINGUTS

BENVINGUTS A L'ESCOLA DEL BOSC... ON APRENDRE ÉS TOTA UNA EXPERIÈNCIA!!!

dimecres, 30 de setembre del 2015

Resum del mes de setembre

Aquest mes de setembre de 2015 vàrem començar el nou projecte de L'Escola del Bosc de Rubió. En ell, 12 infants ens acompanyen juntament amb les seves famílies: la Martina, la Sigma, el Jam, la Luna, el Bernat, el Marçal, el Biel, el Jan, el Pau, la Clara, la Mar i el Dalmau. Ells són els protagonistes de les aventures i sorpreses del dia a dia, i aquest és un resum en imatges del que ha estat aquest primer mes a l'Escola del Bosc de Rubió.

dilluns, 14 de setembre del 2015

España Directo visita L'Escola del Bosc de Rubió

El programa España Directo de Televisió Española també ha volgut fer ressò del nostre projecte de l'Escola del Bosc de Rubió i ens ha vingut a visitar.

Si voleu veure el petit reportatge que varen fer sobre nosaltres (en dia de pluja), podeu clicar sobre la imatge i anar al minut 14 del programa.


dissabte, 12 de setembre del 2015

L'Escola del Bosc de Rubió a RAC1

Avui dissabte, RAC1 ha parlat de l'Escola del Bosc de Rubió als informatius de les dues del migdia.

Si vols escoltar la notícia, clica sobre la imatge.


dijous, 10 de setembre del 2015

Telenotícies comarques de TV3

TV3 ens va visitar dimarts passat i ahir va emetre un petit reportatge dins l'espai del Telenotícies Comarques del migdia.

Aquí us deixem les imatges per si les voleu veure.


dilluns, 7 de setembre del 2015

Anoia Diari a la inauguració de
l'Escola del Bosc de Rubió

Com molts de vosaltres ja sabeu, el passat dissabte, 6 de setembre, vam inaugurar la restauració de les antigues escoles de Rubió, edifici que dóna cabuda al projecte de l'Escola del Bosc de Rubió.

Si vols saber-ne més, clica sobre la imatge:


diumenge, 6 de setembre del 2015

L'escola torna a casa

Avui, el diari El Periódico de Catalunya, ha fet ressò del projecte de l'Escola del Bosc de Rubió en un article que es titula "L'escola torna a casa", on parla de dues escoles rurals que han recuperat el sò dels infants al seu voltant dins els projectes educatius que es porten a terme.


dimecres, 2 de setembre del 2015

Inauguració de les antigues escoles

Com ja sabeu, aquest passat dimarts, 1 de setembre, l'Escola del Bosc ha posat en marxa un nou projecte per al curs 2015-2016, l'Escola del Bosc de Rubió, destinat a infants de 2 a 6 anys.

Així doncs, juntament amb I'l.lm Sr. Miquel Archela Gil, alcalde de Rubió, ens complau convidar-vos a la inauguració de la rehabilitació de les antigues escoles del Pla de Rubió, que tindrà lloc el proper dia 5 de setembre (dissabte), a les 17:30 h., edifici que dóna cabuda i refugi al nostre projecte.

Moltes gràcies pel vostre suport.