BENVINGUTS

BENVINGUTS A L'ESCOLA DEL BOSC... ON APRENDRE ÉS TOTA UNA EXPERIÈNCIA!!!

dilluns, 30 de novembre del 2015

Novembre en imatges

Al mes de novembre hem tingut una mica de tot a l'Escola del Bosc de Rubió: aigua, gel, Sol, vent, música, titelles, capgrossos, fulles, cabanes... Aquest és un resum del mes en imatges.

dissabte, 28 de novembre del 2015

De petita vaig aprendre a l'Escola del Bosc

Si cliqueu sobre la imatge podreu trobar aquest bonic article sobre l'Escola del Bosc escrit per la periodista Clàudia Rius.


dijous, 12 de novembre del 2015

L'APRENENTATGE DE LA MIRADA, ON SÓC?

Des de l'Associació l'Escola del Bosc, us volem convidar a una nova sessió del nostre projecte "Deixem-nos de teoria, pensem, compartim i fem" per endinsar-nos, una vegada més, en el món dels infants, aquesta vegada des de la nostra escola de pares, amb el monogràfic L'APRENENTATGE DE LA MIRADA, ON SÓC?, a càrrec d'Assumpta Llorens.


Per a totes aquelles persones interessades, recordeu que us heu d'inscriure via e-mail (escoladelbosc@gmail.com), i fer el pagament mitjançant transferència bancària al següent número de compte: ING DIRECT, 1465.0120.31.1900127960

dimecres, 11 de novembre del 2015

BizMarathon Igualada'15
(powered by Biz Barcelona)

El proper dissabte, 14 de novembre, l'Associació l'Escola del Bosc participarà a la BizMarathon Igualada'15 (powered by Biz Barcelona) amb una ponència que es farà a les 13:30 h., a càrrec d'Alba Colell i Brigitte Escolar, on explicaran com va néixer el projecte i el seu desenvolupament.



dimecres, 4 de novembre del 2015

Notes de premsa: Descobreix la vida del bosc

L'Escola del Bosc ha estat una altra vegada present als diaris Info Anoia i l'Enllaç amb la seva nova programació de tallers i monogràfics oberts a totes les persones que en vulguin participar.