BENVINGUTS

BENVINGUTS A L'ESCOLA DEL BOSC... ON APRENDRE ÉS TOTA UNA EXPERIÈNCIA!!!

diumenge, 31 de gener del 2016

Un gener de primavera

Aquest mes de gener ha semblat més de primavera que d'hivern, ja que els camps i els ametllers han florit abans amb l'ajuda del bon temps i hem trobat animalons al bosc que no han anat encara a dormir per amagar-se del fred.

Aquí teniu el resum en imatges...

divendres, 29 de gener del 2016

DEIXEM-NOS DE TEORIA
PENSEM, COMPARTIM I FEM


Properament a la nostra agenda 2016:

* 13 i 20 de febrer: TALLER DE RASTREIG (per a adults i nens majors de 7 anys). Aquest taller consta de dues sessions. A càrrec de Patrícia Navarro.

* 12 de març: EL CONTE COM A EINA PER A TREBALLAR LES EMOCIONS. Xerrada + taller. A càrrec de Ció Senserrich.

* De gener a març: ELS REPTES D'EDUCAR. Espai d'acompanyament a les famílies. Trobades mensuals. A càrrec d'Assumpta Llorens.

* Data pendent de concretar: RIURE EN FAMÍLIA, a ritme de coaching sistèmic. Activitat familiar. A càrrec de Xesca Vela.

* Data pendent de concretar: JOCOACHING SISTÈMIC. Curs de formació per a adults. A càrrec de Xesca Vela.

* De febrer a juny: TALLER DE TEATRE. Aquest taller es realitzarà un dia a la setmana. A càrrec de Noelia Tomás.

Per a més informació: escoladelbosc@gmail.com

dimarts, 19 de gener del 2016

DESCOBREIX LA VIDA DEL BOSC (repetició)

La passada tardor ja vàrem realitzar aquest taller, però degut al gran interès que va despertar i la demanda de fer-lo una altra vegada, hem decidit repetir-lo.


diumenge, 10 de gener del 2016

Imagine Elephants:
Una experiència sobre el joc i la infància

dissabte, 2 de gener del 2016

La Educación Prohibida - Película Completa HD

La Educación Prohibida

La Educación Prohibida és una pel.lícula documental que es proposa qüestionar les lògiques de l'escolarització moderna i la manera d'entendre l'educació, visualitzant experiències educatives diferents, no convencionals que plantegen la necessitat d'un nou paradigma educatiu.

La Educación Prohibida és un projecte realitzat per joves que varen partir des de la visió dels qui aprenen i es van embarcar en una investigació que cobreix 8 països realitzant entrevistes a més de 90 educadors de propostes educatives alternatives.

La pel.lícula va ser financiada col.lectivament gràcies a cents de coproductors i té llicències lliures que permeten la seva còpia i reproducció.

La Educación Prohibida es proposa alimentar i disparar un debat de reflexió social sobre les bases que sostenen l'escola, promovent el desenvolupament d'una educació integral centrada en l'amor, el respecte, la llibertat i l'aprenentatge.