BENVINGUTS

BENVINGUTS A L'ESCOLA DEL BOSC... ON APRENDRE ÉS TOTA UNA EXPERIÈNCIA!!!

dilluns, 16 d’abril del 2018

CASAL D'ESTIU A L'ESCOLA DEL BOSC

Fitxa inscripció Casal d'Estiu 2018
Full d'autoritzacions necessàries Casal d'Estiu 2018
Documentació necessària i material recomanat

El proper dilluns, 23 d'abril, comencen les inscripcions pel CASAL D'ESTIU 2018 a l'Escola del Bosc.
Moltes heu estat les famílies interessades i que ens heu demanat informació, MOLTES GRÀCIES PER LA VOSTRA CONFIANÇA!
Us adjuntem el cartell informatiu del casal, així com tota la documentació necessària que ens heu de fer arribar, correctament complimentada, totes aquelles famílies que esteu interessades.
Ens podeu fer arribar la informació per e-mail o portar-nos-la a l'escola (de dilluns a divendres, de 8 a 17 h.) i portar-nos els originals el dia que comenci l'activitat.
Les inscripcions s'han de fer per setmanes i les places són limitades. Seran acceptades segons l'ordre d'arribada i de confirmació de plaça amb la realització del pagament corresponent:
ING DIRECT,  ES23 1465 0120 3119 0012 7960

A totes les famílies inscrites, se'ls farà arribar la informació necessària per al correcte funcionament del casal i es farà una reunió informativa el dissabte, 16 de juny, a les 17 h., a l'Escola del Bosc de Rubió.
Els nens podran ser recollits del casal a les 13 h. o a les 17 h., però el preu no variarà. Si el nen/a es recull a les 13 h., s'haurà de comunicar al responsable quan l'infant arribi al matí, ja que s'haurà de portar l'infant al punt de recollida.
La darrera setmana de juliol es farà un bivac la nit del 26/27 de juliol (no obligatori) i el divendres 27 de juliol hi haurà casal fins a les 14 h., així que els nens hauran de ser recollits com a màxim a aquesta hora (no a les 17h com els altres dies).
Per tal de poder garantir un correcte funcionament del casal, s'avisa que els infants no fan la migdiada i tampoc hi ha adaptació amb pares.
Els infants empadronats a Rubió tenen una beca de l'ajuntament del municipi que els permet gaudir d'uns descomptes especials en determinades dates. Així doncs, les famílies interessades ens ho haurien de comunicar el més aviat possible.
Esperem haver resolt tots els possibles dubtes que poguéssiu tenir.
Per a qualsevol qüestió, estem a la vostra disposició.
Sempre estarem encantats/des de poder compartir amb vosaltres les experiències de la vida al bosc.

Fins aviat.

L'equip del Casal d'estiu de l'Escola del Bosc